Molt de públic al Ballantine's Urban Freestyle

Molt de públic al Ballantine's Urban Freestyle
El Saló Nivalia acull enguany la competició de salts Ballantine's Urban Freestyle amb molt de públic i algúns trucs espectaculars que va retratar el nostre amic de SnowEvolution.

El Saló de l'Oci a la Neu i les Activitats de Muntanya, Nivalia Ski Show, ha obert les seves portes aquest matí amb un acte inaugural presidit pel secretari general de l'esport de la Generalitat de Catalunya, Manel Ibern. El certamen, organitzat per Fira de Barcelona, l'empresa Octagon Esedos i l'Associació Catalana d'Estacions d'Esquí i Activitats de Muntanya (ACEM), se celebra fins diumenge 19 de novembre al palau núm. 2 i la Plaça de l’Univers del recinte firal de Montjuïc, i el seu horari és d'11 a 21 h. sense interrupció.

En el seu discurs d'inauguració, el secretari general ha destacat la inversió realitzada per les estacions d'esquí d'Espanya per a aquesta temporada 2006/2007 – de gairebé 100.000.000 d'euros - per millorar la qualitat de les instal•lacions, el que “demostra la vitalitat i el dinamisme d'aquest sector i la força que té la neu i l'atracció que exerceix en la nostra societat. Fa dos mesos –ha afegit - el govern de la Generalitat va aprovar un pla director de la neu que expressava precisament aquesta voluntat d'impulsar al màxim el sector”. El secretari general també ha ressaltat la importància de la celebració, per primera vegada al Pirineu, d'un campionat de món de surf de neu el 2011.

CANMAixí mateix, durant l'acte inaugural s'ha rendit homenatge al Club Alpí Núria Masella Cerdanya (CANM Cerdanya), que aquest any celebra el seu 75è aniversari, en reconeixement a la seva labor per promocionar i preservar les activitats i esports d'hivern. També s'ha guardat un minut de silenci en memòria de Francisco Fernández Ochoa, mort el passat 6 de novembre.

Competició Ballantine's Urban Freestyle

Com a gran novetat d'aquesta edició, Nivalia Ski Show acull, avui divendres 17 i demà dissabte 18 a la Plaça de l'Univers, la competició Ballantine's Urban Freestyle, en la que participaran els millors riders (saltadors) nacionals i internacionals. En la modalitat de freeskiing competiran els esportistes P.K. Hunter (de l'equip K2), Arnau Kugener i Paco Benguerel (equip europeu Rossignol). Quant a la modalitat de surf de neu, participaran Jonas Emery (equip Rossignol), Sylvain Bourbousson i Pacome Allouis (equip Salomon) i Florian Mausser (equip Elan). A nivell nacional, han confirmat la seva presència David López (equip Rossignol), Dani Sastre i Nico Natalucci (equip Salomon).

Fotos cortesía d'SnowEvolution

------------------------------------

Clica a les fotos per ampliar-les

-------------------------------------------------

Especialistes en esports d'hivern

Nivalia Ski Show reunirà un centenar d'empreses de productes i serveis relacionats amb els esports d'hivern, com ara estacions d'esquí, fabricants, distribuïdors i establiments especialitzats de material esportiu, hostaleria, promotors d'esports d'aventura i agències de viatges, entre d'altres. El Saló també ofereix al visitant l'oportunitat de renovar el seu material esportiu a un preu assequible a través del mercat d'ocasió. En aquest mercat es posa a la venda material dur (botes, planxes d'esquí i surf de neu) i tèxtil, amb una immillorable relació qualitat-preu.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: