La Fira Nivalia ja està aquí

La Fira Nivalia ja està aquí
Com cada any fidel a la seva cita la Fira Nivalia Ski Show ja està aquí amb la 19a. edició, el proper divendres s'inaugura una fira que torna a estar marcada pel freestyle, podrem veure neu a Barcelona al saló que se celebrarà del 17 al 19 de novembre al recinte firal de Montjuïc.

La competició Ballantine's Urban Freestyle, que tindrà lloc divendres dia 17 de novembre (freeskiing) i dissabte dia 18 (surf de neu) a la Plaça de l'Univers, comptarà amb la participació dels millors riders nacionals i internacionals. En aquest sentit, han confirmat la seva presència en la modalitat de freeskiing els esportistes P.K. Hunter (de l'equip K2), Arnau Kugener i Paco Benguerel (equip europeu Rossignol). En la modalitat de surf de neu competiran, entre d'altres, Jonas Emery (equip Rossignol), Sylvain Bourbousson i Pacome Allouis (equip Salomon) i Florian Mausser (equip Elan). A nivell nacional, han confirmat la seva participació David López (equip Rossignol), Dani Sastre i Nico Natalucci (equip Salomon).

Per portar a terme aquest campionat, l'organització construirà una pista de salts que tindrà una rampa de 22 metres d'alçada per 80 de llarg i 16 d'amplada, amb una inclinació de 30 graus. Tot això cobert per 450 m3 de neu artificial. Ballantine's Urban Freestyle és un esdeveniment innovador amb una filosofia pròpia que forma part del circuit de proves internacionals de Big Jump que se celebren a Europa en pre-temporada, com el Freestyle.ch de Suïssa o l'Air & Style de Munich.

Air & Style München

Programa de l'Urban Freestyle:

Divendres, 17 de novembre
Matí
11.00 - 13.00 h Riders Check In, Nivalia Ski Show
13.00 h Riders and Judges Meeting
Tarda
16.30 h Entrenaments
18.00 h Clasificatòries freeskiing

Dissabte, 18 de novembre
Matí
11.00 - 13.00 h Riders Check In, Nivalia Ski Show
13.00 h Riders and Judges Meeting
Tarda 15.00 h Entrenaments snowboard
16.00 h Clasificatòries snowboard
19.30 h Finals snowboard & freeskiing
Entrega de Premis Snowboard & freeskii

Múltiples activitats per als visitants

Paral·lelament, durant els tres dies de certamen està previst celebrar un gran nombre d'activitats, concursos i exhibicions, com el Concurs d'escultures de gel Nice-Nivalia 06, en el que una desena d'escultors especialitzats en aquest art efímer esculpiran grans blocs de gel; la pista de patinatge Intersport; una exposició fotogràfica sobre la cultura dels inuits, popularment coneguts com a esquimals; un taller de construcció d'un iglú; el Corner de les novetats, on els visitants podran conèixer de la mà dels expositors els nous articles de la temporada; l'exhibició de grafits Montana Colors, sobre temàtica de neu; una conferència a càrrec de Xavier Knorr, que va recórrer 500 km. en solitari per les costes de Groenlàndia en un caiac de 4 m.; el taller de reparació d'esquís i planxes de surf de neu a càrrec del taller-escola Koptec; o exhibicions de moda d'esquí.

Especialistes en esports d'hivern

Entre els estands de Nivalia Ski Show es troben tota mena d'empreses de productes i serveis relacionats amb els esports d'hivern, com ara estacions d'esquí, fabricants, distribuïdors i establiments especialitzats de material esportiu, hostaleria, immobiliàries, institucions i federacions, promotors d'esports d'aventura i agències de viatges, entre d'altres. Amb referència a aquestes últimes, l'organització tornarà a reunir-les en una àrea específica, denominada Travel Web Center, on els visitants podran informar-se i comprar paquets de vacances a destinacions de neu. Quant a les estacions d'esquí, Nivalia Ski Show comptarà una vegada més amb la presència de totes les estacions catalanes, representades sota el paraigua de la marca Catalunya Neu, així com de les de la resta de l'Estat. També participaran estacions d'esquí d'Andorra, Canadà, EE.UU., França i Itàlia.

Homenatge de Nivalia Ski Show al CANM Cerdanya

Sota la presidència de Mª Teresa Samaranch Salisachs, el Comitè Organitzador del saló dedica en cadascuna de les seves edicions un homenatge a una persona, empresa o entitat en reconeixement de la seva implicació per promocionar i preservar les activitats esportives d'hivern. En aquesta edició, l'elecció ha recaigut en el Club Alpí Núria Masella Cerdanya (CANM Cerdanya), que enguany celebra el seu 75è aniversari.

Durant l'acte d'inauguració de la Fira Nivalia Ski Show es guardarà un minut de silenci en memòria del recentment desaparegut Franciso Fernàndez Ochoa.

L'horari del Saló serà d'11 a 21 hores, ininterrompudament, i el preu de l'entrada general de 7 euros. L'entrada per a nens de 6 a 12 anys costarà 3 euros i serà gratuït per als menors de 6. Divendres i dissabte, a partir de les 16:00 h., el preu de l'entrada serà de 10 euros incloent l'assistència a la competició d'Urban Freestyle. (Nens de 6 a 12 anys, 5 euros). Així mateix, en aquesta edició es podrà adquirir una nova modalitat d'entrada, la familiar (màxim 2 adults i 3 nens) per 20 euros (amb accés a l'Urban Freestyle), o bé per 15 euros que permetrà la visita al Saló fins a les 16:00 h.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: