El Nivalia Ski Show acollirà al "BALLANTINE´S URBAN FREESTYLE"

El Nivalia Ski Show acollirà al
El Saló es celebrarà del 17 al 19 de novembre de 2006 en el recinte firal de Montjuïc, aquest any s'instal.larà una pista de salts per gaudir de l'espectacle del "BALLANTINE´S URBAN FREESTYLE". I com sempre les estacions, les marques i demes ens ensenyaran les novetats per a la present temporada que ja està arribant.

El Saló de l'Oci a la Neu i Activitats de Muntanya, Nivalia Ski Show, acollirà en la seva pròxima edició, que tindrà lloc del 17 al 19 de novembre de 2006 al Palau núm. 2 i la Plaça de l’Univers del recinte firal de Montjuïc, l'espectacular competició Ballantine's Urban Freestyle en les modalitats de freeskiing i snowboard. L'esdeveniment, que comptarà amb la participació dels millors riders nacionals i internacionals, es desenvoluparà divendres dia 17 (freeskiing) i dissabte dia 18 (snowboard) de novembre a la Plaça de l'Univers.

Foto cortesia d'Snowevolution.Com

Per portar a terme aquest campionat, l'organització construirà una pista de salts que constarà d'una rampa de 22 metres d'altura per 80 de llarg i 16 d'ample, amb una inclinació de 30 graus. Tot això cobert per 450 m3 de neu artificial. Ballantine's Urban Freestyle és un esdeveniment innovador amb una filosofia pròpia que forma part del circuit de proves internacionals de Big Jump que se celebren a Europa en pre-temporada, com el Freestyle.ch de Suïssa o l'Air & Style de Munic.

Paral.lelament, durant els tres dies de certamen està previst celebrar un gran nombre d'activitats, concursos i exhibicions, com el Concurs d'escultures de gel Nice-Nivalia 06, en el qual una desena d'escultors especialitzats en aquest art efímer esculpiran grans blocs de gel; la pista de patinatge Intersport, una exposició fotogràfica sobre la cultura dels inuits, popularment coneguts com a esquimals; un taller de construcció d'un iglú; el Córner de les novetats, on els visitants podran conèixer de la mà dels expositors les novetats de la temporada; l'exhibició de grafits Montana Colors, sobre temàtica de neu; una conferència a càrrec de Xavier Knorr, que va recórrer 500 km. en solitari per les costes de Groenlàndia en un caiac de 4 m.; el taller de reparació d'esquís i taules de snowboard a càrrec del taller-escola Koptec; o exhibicions de moda.

Nivalia 2005

Especialistes en esports d'hivern

Nivalia Ski Show és una cita molt esperada pels aficionats als esports d'hivern ja que representa una gran oportunitat per conèixer les últimes novetats del sector, a més de facilitar la posada a punt amb vista a la temporada vinent.

Entre els estands de Nivalia Ski Show es troben tota mena d'empreses de productes i serveis relacionats amb els esports d'hivern, com estacions d'esquí, fabricants, distribuïdors i establiments especialitzats de material esportiu, hostaleria, immobiliàries, promotors d'esports d'aventura i agències de viatges, entre d'altres. Pel que fa a les estacions d'esquí, Nivalia Ski Show comptarà una vegada més amb la presència de totes les estacions catalanes, representades sota el paraigua de la marca Catalunya Neu, així com de les de la resta de l'estat. També participaran estacions d'esquí d'Andorra, Canada, EE.UU., França, Itàlia i Suïssa.

Nivalia 2005

Nivalia Ski Show també ofereix al visitant l'oportunitat de renovar el seu material esportiu a un preu assequible a través del mercat d'ocasió. En aquest mercat es posa a la venda material dur (botes, esquís i planxes de surf de neu) i tèxtil, amb una immillorable relació qualitat-preu.

Nivalia Ski Show, que compta amb el patrocini de Turisme de Catalunya i amb la col•laboració de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern, és un saló de Fira de Barcelona, entitat organitzadora de salons líder a Espanya i una de les més importants d'Europa pel nombre d'esdeveniments.

Artículos relacionados:

  • Molt de públic al Ballantine's Urban Freestyle Publicado el 18/11/2006

5 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    31/10/2006 04:12
    #1
    Despres de la mediocrecitat de l'any pasat, sembla que es volen posar les piles!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    01/11/2006 09:00
    #2
    Mmmm... Interesant! Amb una mica de sort estaré per allá :)

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #3
    Fecha comentario:
    16/11/2006 22:55
    #3
    yo ireeeeeee!!! ^^ que ganitas!:P

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #4
    Fecha comentario:
    18/11/2006 00:44
    #4
    Alli estaremos el sabado viendo las finales de snow!!! a ver si nieva ya coño!!!XD

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #5
    Fecha comentario:
    18/11/2006 18:21
    #5
    Fabio&Daniel GO FOR THE FREESKIPOT ;)

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: