Novetats a Cambre d'Ase

Novetats a Cambre d'Ase
Més novetats de les Neus Catalanes, ara li toca el torn a les novetats de Cambre d'Ase, si bé presenten poques novetats visibles n'hi han dues de molt importants.

Bàsicament hi han tres novetats a destacar, i totes tres en fronts diferents, si bé les novetats no són visibles a simple vista si que són importants i es notaran a la millora del servei de l'estació.

La principal novetat a destacar és la remodelació del sistema de neu artificial on s'ha millorat la possada en marxa automàtica i a distància del sistema per tal de permetre fer neu amb condicions adverses cosa que abans era molt complicat fer.

Millora i substitució del sistema elèctric de la cadira del Molí, amb aquesta millora es minimitzaran les aturades que patia aquesta cadira i s'evitaran les molèsties que es produien per l'aturada d'un eix bàsic de l'estació.

I per acabar, s'ha instal.lat un nou programari al sistema informàtic de les guixetes i amb aquest hi haurà un servei més efectiu i àgil a primeres hores i en moments d'aglomeració d'usuaris a les guixetes.

Així doncs l'estació vol afiançar el seu projecte abans d'escometre d'altres obres que ja estan a la ment de tots com és l'instal.lació de la cadira a Eina per accedir a la cota màxima de l'estació reseguint l'antic recorregut del teleesquí que pujava des de pràcticament la base de l'estació.

Artículos relacionados:

  • Se'n prepara una de grossa a Formigueres Publicado el 28/10/2006
  • La cadira de Puigmal molt avançada Publicado el 21/10/2006

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    30/10/2006 03:13
    #1
    Jeje, quin degoteig! :D

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: