Novetats Dalbello 2006/07

Novetats Dalbello 2006/07
La marca italiana de Montebelluna que té fama de fabricar algunes de les botes més còmodes del mercat ha preparat una col.lecció que cobreix tots els espais del mercat des del més exigents com Glen Plake fins a l'esquiador de passeig.

Dalbello

PROTÓN - ELECTRA

La sèrie Proton ha estat renovada de dalt abaix per a la temporada 2006/07. Aquesta és la sèrie dissenyada per als esquiadors atlètics, aquells que esquien a totes les neus i condicions de terreny. Aquesta línea és fabrica amb el disseny clàssic peró cal dir que la carcasa està fabricada i dissenyada amb els més avançats mètodes.
Les botes de la sèrie Proton es caracteritzan pel bi-component avançat, la construcció moldejada d'injecció les fa innovadores i efectives. Dos polímers plàstics de diversa densitat (Polyesther transparent i poliuretà elàstic) es troben fossos a una estructura que reuneix l'equilibri òptim de la rigidesa activa i sujecció amb comoditat flexible. Tots els models Proton fan servir "l'últim en carcases i el NEWFIT de Dalbello que ofereix contorns més ajustats al taló per a un perfecte funcionament i equilibri exacte i juntament amb la càmara d'aire dels dits del peu i de la geometría comfortable, s'aconsegueix comoditat i escalfor tot el día. Proton ofereix tres models per a home."

Gama Proton

La sèrie ELECTRA per a dona està fabricada i pensada per dones, les germanes Dal Bello són les provadores més exigents de les botes de la casa. Són botes que comparteixen la base de les Proton peró dissenyades per acomplir les necessitats de l'esquiadora, incloses aquelles atlètiques i exigents que no volen una bota per passejar sino per extreure'n el màxim rendiment.

Gama Proton

KRYPTON RAMPAGE: la nº1 entre els freeriders nº1

La Krypton Ramapge desmontadaDalbello, photo by Brian RobbLa bota KRYPTON RAMPAGE de DALBELLO, ha estat desenvolupada per Glen Plake, per a ús específic en el freeride.

La tecnología de la KRYPTON incorpora el disseny de construcció Cabrio, en tres peces, la llengüeta (Amb sistema Kinetic response technology), la carcasa i la canya, compta també amb el sistema Dynalink de retenció del peu i plantilla que absorbeix els impactes.

La KRYPTON és l'opció dels millors freeriders del món als que podeu veure en acció en aquest vídeo promocional de la marca.

En aquests moments els freeriders, Tanner Hall, Shane Macconkey, Kent Kreitler, Masahito Tsunakai i clar està el mític Glen Plake entre d'altres, la fan servir amb gran èxit per a ells i per a DALBELLO.

Una marca a imitar

Dalbello és una d'aquelles marques que si no existissin s'haurien d'inventar, amb una processos de producció que compten amb la més moderna tecnologia els seus productes són dissenyats i provats per la família, abans d'enviar-los a la seva altra gran família que són els seus clients.

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: