Port Ainé vol tirar endavant

Port Ainé vol tirar endavant
El drama de Port Ainé segueix ben viu i s'arrossega pels jutjats mentre uns i altres busquen una sol.lució que acabi de forma duradora amb aquest problema.

El procés legal segueix el seu curs i per aixó l'empresa Pallars Industrial (propietària de l'estació de Port Ainé) ha presentat als jutjats de Lleida una proposta d'acord per sufragar el deute que suma més de 18 milions d'euros. Aquesta proposta haurà d'ésser acceptada pel jutge i després pels creditors a una reunió de la junta.

Aquest procés concursal (Abans conegut com a suspensió de pagaments) va començar l'any passat un cop Port Ainé no va poder fer front als pagaments pels crèdits de l'ICF que sumen 13 milions d'euros. Si l'ICF no accepta la proposta es passaría a liquidar l'empresa tal com ja es va fer en el passat amb Espot Esquí.

Els responsables de l'estació afirmen que durant la passada temporada es va demostrar que el complex és rendible i per tant confien en l'aprovació del pla per part dels creditors. Una altra sol.lució passaría per sufragar el deute mitjançant accions o bé l'incorporació de nous socis.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: