Vall de Núria tanca per preparar la temporada de neu

Vall de Núria tanca per preparar la temporada de neu
L'estació ripollenca tancarà les seves portes el proper diumenge dia 2 per tornar-les a obrir tenyida de blanc i a puntper inaugurar la temporada de neu.

L'estació de muntanya de Vall de Núria, al Ripollès, tancarà les seves instal·lacions a partir del pròxim dia 2 i fins a l'1 de desembre, per dur a terme les obres d'excavació del túnel del Roc del Dui i les de manteniment del cremallera, amb les quals es prepararà per a la temporada d'esquí.

En un comunicat, l'estació informa que el tancament de les instal·lacions s'aprofitarà per revisar els remuntadors i posar a punt l'hotel i les infraestructures pròpies de la pràctica de l'esquí.

L'estació de muntanya té previst tornar obrir les seves instal·lacions a partir de l'1 de desembre, conjuntament amb les pistes d'esquí, que ho faran el 2 de desembre, sempre que les condicions meteorològiques siguin favorables.

Entre gener i el 27 de setembre, han passat per l'estació un total de 255.525 persones, un 8 per cent més respecte al mateix període de l'any passat.

Segons dades facilitades per l'estació de muntanya, el mes d'agost l'ocupació de l'hotel ha estat la màxima de l'any, amb un 95 per cent, coincidint amb els actes de celebració del 75è aniversari del tren cremallera.

Esport Català

Notícia extreta del portal Esport Català.

Artículos relacionados:

  • 35 milions per a Vall de Núria Publicado el 11/06/2006

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    30/09/2006 08:17
    #1
    Vaja, i m'he enterat d'allò dels actes de celebració!!! sóc un cas!!!!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    30/09/2006 10:01
    #2
    Si és que vius en una altre planeta!!! ;)

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: