Vancouver 2010 busca mascota!!!!

Vancouver 2010 busca mascota!!!!
Els propers Jocs Olímpics de Vancouver encara són orfes, encara no tenen mascota, i aixó avui en día que vivim en el món de l'imtage i la comunicació és quasi una tragèdia, per a possar-hi sol.loció el VANOC ha montat un concurset ...

El comité organitzador dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Vancouver 2010 encara ha de trobar les seves mascotes, i per aixó en VANOC ha montat un concurs per trobar-la.

Els artistes de tot el món estàn convidats al concurs obert per dissenyar la mascota que es farà visible a centenars de logos, merchandising, planes web, televisió ....

Com ja vé essent costum la mascota apareixerà a diferents mitjans i en diferents formats i semblarà cobrar vida en animacions o als events Olímpics. El termini per a presentar propostes es va obrir ahir 28 de setembre i es tancarà el proper primer de novembre, així que ja ho sabeu, si hi esteu interesats particpeu!!!

Schuss mascota del JJOO de Grenoble'68Des de Schuss, a qui podeu veure a la foto, fins a Neve i Gliz que van ser les mascotes de Torino'06 s'hi podrien afegir noms quasi mítics, si més no pel significat que tenen pel que us escriu, com ara Petra o Cobi o per experiments com Roni (Lake Placid'80) o entranyables com Haakon i Kristin (Lillehammer'94), peró cap Jocs des de llavors ha pogut prescindir d'una figura que no nomes reporta representativitat sino que es converteix en un lucratiu negoci per al Comité Olímpic organitzador donat que aquesta figura apareixerà a tot arreu que tingui res a veure amb els Jocs.

I Vancouver2010 no podria ser menys i per aixó ha organitzat aquest concurs per tal de trobar la millor mascota possible per als propers Jocs Olímpics d'hivern que s'hi cel.lebraràn. Si voleu concursar o simplement fer un cop d'ull visiteu aquest enllaç, trobareu cares ben conegudes i no em refereixo només a Cobi o Petra sino al seu pare.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: