ON·YO·NE, per a l'esquiadora elegant

ON·YO·NE, per a l'esquiadora elegant
ON·YO·NE ha pensat en la dona i per aixó ha dissenyat models específics per a ella, models que s'adapten a la dona perfectament i de forma elegant.

ON·YO·NE

ON·YO·NE presenta una col.lecció destinada a la dona amb dissenys elegants i estilitzats que quasi els permet competir amb els dissenys de l'alta costura, i a més a més s'adapten a la dona com un guant.

Model Senyora ON·YO·NE

Model Senyora ON·YO·NE

L'esquí no ha d'estar separat de la bellessa, i per aixó la marca japonesa ha posat tots els seus tècnics i dissenyadors a treballar per aconseguir que la dona se senti més agust amb roba dissenyada específicament per al seu comfort i a més a més resalti la seva bellessa.

ON·YO·NE HyglaterAmbdós models fabricats amb el material elàstic (Stretch) i amb una columna d'aigua de 18.000 mm. garanteixen l'impermeabilitat i la protecció contra el vent, peró el més important és que mercés al material interior (Hyglater®), aconsegueix mantindre l'escalfor corporal en situacions de fins a -15ºC.

Aquest model es presenta en dos únics colors, negre i blanc, que presenten diferents detalls en d'altres colors que els van visualment atractius i força elegants. Inclouen tota mena de butxaques interiors i es poden trobar en talles de la 34 a la 40.

Artículos relacionados:

  • Model ON·YO·NE dels JJOO de Torí Publicado el 21/09/2006
  • Kama equiparà a l'equip de demostradors Publicado el 21/09/2006

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: