Les obres a Puigmal estàn molt endarrerides

Les obres a Puigmal estàn molt endarrerides
Aquest darrer cap de setmana també vaig estar per Puigmal o Grandvalira i a continuació us ensenyo algunes de les fotos que hi vaig fer, com veureu no a tot arreu tenen les coses igual d'enllestides.

Començarem per Andorra, bé de fet encara és a França peró afecta sobretot a Andorra i és que l'altre dia algú demanava que eren aquestes obres que s'hi fan entre el control fronterer i el Pas de la Casa ... doncs és el nou BCNJ ... o sigui la nova ubicació de l'aduana.

Nou control fronterer entre França i Andorra

Mentrestant al Pas les obres de les noves pistes de Porte des Neiges semblen ja practicament enllestides per a la nova temporada.

Noves pistes a Porte des Neiges

A Soldeu també practicament tota la feina feta, llàstima dels entrebancs econòmics de darrera hora que no han permés arrenjar la pista Avet per tal d'acollir la Copa del Món com ja ens avançaven a les notícies de Nevasport.

Nova cadira desembragable a Soldeu

Nova cadira desembragable a Soldeu

Aprofitant que la cadira encara no està enllestida es poden veure una mica millor les "vergonyes" d'aquest giny, com en aquest cas el pistó que fa correr la politja del sistema per les guíes per tal de tensar o destensar el cable d'acer que ja espera per a ser col.locat a puesto per poder començar amb totes les proves necessàries abans d'obtenir els permisos per possar-la en funcionament.

Nova cadira desembragable a Soldeu

El cable per a la nova cadira desembragable a Soldeu

Ara cap a França: Pirineus 2000

I ara anem cap a França, a Pirineus 2000 han fet feina ... peró n'han de fer molta, sembla fins i tot massa per una sola temporada. Es nota la mà del capital privat. Així estava la cadira Belvedere (Que pasa de ser un TCD4 a un TCD6) el passat 4 d'agost.

Arrenjament substitució TCD4 Belvedere per un TCD6

Arrenjament substitució TCD4 Belvedere per un TCD6

Els Angles ... sense paraules ...

No se si l'edat m'està fent més impressionable ... peró us puc ben jurar que veure el que vaig veure als Angles el passat agost em va donar una profunda sensació tristor. Se que després lliscarè per allà sense més peró ho vaig trobar tot plegat una mica desmesurat.

Jutjeu vosaltres mateixos, primer el pla de Mir:

Els Angles: Pla de Mir

I ara la zona de tornada al poble des de dalt del pla de Mir, aquesta se suposa que ha de ser la traça de la nova cadira:

Els Angles

Els Angles

Els Angles

I ara les vistes des de l'aparcament del telecabina (Amb uns quants apartaments en construcció):

Els Angles

Puigmal: Molta feina per fer encara ....

Suposo que ja ho deuen tenir control.lat ... peró com tinguin un imprevist ... la temporada se'ls hi en va a norris. Esperem que no sigui així que li tinc molt de carinyo a aquesta estació peró amb les fotos veureu que no han corregut gaire aquest mes d'agost. Les obres el 4 d'agost:

Puigmal

Les obres el 2 de setembre (Massa feina no s'ha fet ...):

Puigmal

Suposo que era per aixó que ara treballen fins i tot els dissabtes:

Puigmal

Per cert, tothom haurà pujat en una cadira Poma o Leitner ... peró sabeu que també heu pujat en una cadira Cadillac?

Puigmal: Cadira amb motor Cadillac

Artículos relacionados:


5 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    04/09/2006 18:11
    #1
    Molt bon repo David_rd. Amb el TSD6 que foten a Soldeu, si ara ja pujava poca gent amb el TC, a partir d'ara encara menys! La primera del dia els que s'allotgin a Soldeu i para de comptar.
    Lo del Angles es veu força destrossa, quina llàstima.
    I lo de Puigmal un misteri, ja que se n'ha parlat poc, poca cosa se sap del que es vol acabar fent, i veient les imatges no sabem ni si arribaran a temps!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    05/09/2006 02:45
    #2
    Al Puigmal tenen que acabar si o si .. no els hi queda cap més opció, l'estació sense aquesta cadira pot ser una trampa mortal :-(

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #3
    Fecha comentario:
    05/09/2006 19:05
    #3
    Curiós veure aquesta foto del pont de Soldeu sense neu! I pensar-hi que aquest passat hivern l'he passat lliscant per sobre!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #4
    Fecha comentario:
    08/09/2006 02:25
    #4
    Als de Puigmal els hi queda molta feia a fer, és evident. Però amb organització si que ho poden enllestir. E mes d'agost se l'han pres de vacances. És curiós per què a l'obra pública es treballa dur a l'agost normalment per allò del bon temps. Ei, el motor Cadillac pot servir per algun tk oblidat eh? :D

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #5
    Fecha comentario:
    08/09/2006 20:40
    #5
    jo vaig estar a les angles al parc animalier y vaig alucinar com pujaven i vaixaven les maquines
    pee la pendent

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: